Tuesday, June 25, 2013

Zvonarice

Vec od prosle sezone,zvonarice se polako ali sigurno vracaju u modu.
Era zvonarica bile su 70e,a zatim su se vratile I 2000ih,svega nekoliko godina,kada su ih sa scene izgurale takozvane skinny jeans farmerke.
Ove 2013 na 2014 zvonarice ce se vise prikazivati sto na pistama,sto na ulici.
predvidjam njihov veliki povratak ove zime ili naredne. Ono sto je sigurno,da ce se vratiti u raznim stilovima,sto je tipicno za 21 vek,obradjene u raznim bojama,u raznim ,materijalima etc.

Zato moje drage dame,brze bolje u potragu za ovim ''osvezavajucim''  ( nakon dugoooo godina,malo promene u stilu pantalona,pravo je osvezenje) farmerkama. Budite medju prvim damama koje ce prosetati ovaj dobri stari ''novitet''. Ako smatrate da ste trend setterke,to obavezno ucinite.

Ja vec imam svoje lepe farke zvonarice,koje su u nekom lezernijem,ispranom stilu. Nosim ih u zavisnosti od vremena,kada je hladnije letnje vreme,recimo kao danas,sa teksas jaknom,belom majcom I lepom malom kraljevski plavom lakovanom tasnom. Kada je toplo letnje vreme,a ja bas zelim da ih nosim,celu kombinaciju bas opustim,nosim apostolke ili neke lagane sandalice ili baletanke,I neku interesantnu,laganu atlet majcu. Zimi ne preporucujem da ih nosite,pogotovo ako cete pesaciti,jer ce se nogavice nakvasiti,tako da ih u osnovi preporucujem za suvo vreme- ja licno ih nosim na jesen I prolece ovako- kozna jakna,neka interesantna majca I starke. Mozete ove sezone da ih kombinujete sa kardiganima I kosuljama,na neke lepe salonke ili cak platforme( u stilu pravih 70ih)! Mozete ih nositi I u hipi stilu,sa sarenim majcama,raspustenom kosom,trakama it'd. A mozete I sve svesti cak na eleganciju - odaberite recimo celu kombinaciju u crnoj boji,ili celu kombinaciju u beloj boji ili sivoj. Recimo lepe crne zvonarice,crna majca,crne sandale ( bilo koj stil sandala) ,dobra klac tasnica I masivna ogrlica...predivno,zar ne? Bicete pravo osvezenje,I olicenje stila u moru zategnutih devojaka!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.