Wednesday, June 5, 2013

karirana kosuljica

Znam mnoge koji nisu ljubitelji ovih ,vec evo klasicnih, kosulja. Ali ne obazirem se mnogo na njih,jer znam mnogo vise onih,koji je naprosto OBOZAVAJU!

Istorija ove kosulje...nije mi poznata ( znam,znam,sad se sigurno cudite,kako to)
Znam da je bila,I je, dosta popularna medju radnickom klasom,a poznato mi je da je na modnu scenu u uzem smislu reci,stala 70 ih , 80 ih godina proslog veka ( uh kako to anticki zvuci). Svoj veliki povratak dozivela je 2010/11 , I usla je na velika vrata,ali nije tako dugo opstala na vrhu. Uprkos kratkom zadrzavanju na vrhu modne scene u 21 veku,ona je ostala pri samom vrhu,nasavsi se I postavsi jedan od omiljenih odevnih predmeta takozvanih ''hipstera''- ako ne znate ko su,izgooglajte,jer o tome vam pisati necu.
Zasto je ova kosulja moj odabir za ovaj blogcic?
- zato sto zelim da vas obavestim prve da ova kosulja ponovo sprema svoj napad na vrh modne scene! Zato brze bolje do trznog centra - ili tatine fioke,jer on je sigurno ima ( da,da mozete nositi muske kosulje ( muskarci,nemojte zenske,jos nije to vreme))

Te velike muske kosulje mozete nositi opasane u uske farmerke,svezane u cvoric pri dnu,cak I oko struka svezanu rukavima. Model nije bitan,bitna je prica;)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.