Tuesday, May 7, 2013

TE naocare

Sto se tice omiljenog letnjeg aksesoara svih devojaka, naocara,evo sta se definitivno nosi ove letnje 2013-e...

Ray ban aviators - klasika
Ray banove avijaticarke , vec nekoliko decenija! drze prvo mesto medju naocarama,a kako i ne bi kad su pored svoje prakticnosti,savrsenog stila i savrsenog oblika,lake su za kombinovanje,sa njima izgledate uvek taako kul,a nose ih i piloti ;) inace ovaj ray banov stil je best- seller naocara,i jedan od naj popularnijih stilova svih vremena (mislim,od kad smo poceli da nosimo naocare kao fashion statement)! one su unisex,a sto se tice trenda u trendu,nose se metalik stakla (vidi sliku desno) u plavoj i narandzastoj boji.

ray ban wayfarer

ray ban zauzima i drugo mesto.ovaj stil je takodje prenesen iz predhotnih godina,a uostalom,sto bi se menjalo nesto sto je dobro!? Ovaj stile se nosio 50'ih i 60'ih,a kako su se 60-te uveliko vratile na modnu scenu,vratile su se i ove naocare.


Dior Demoiselle





Dior Demoiselle su nove Diorove naocare,specijalno dizajnirane za ovu 2013 tu,u futuristickom,sci-fi metalik stilu,u prelepom rasponu pastelnih boja. inace okviri su u takozvanom "leptir" stilu,sto ce vas definitivno uciniti avangardnom.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.