Wednesday, January 30, 2013

Spikes-Bodlje


ovih dana...zapravo evo vec godinu- dve,na svim mogucim bloggovima namenjenim modi i zenama,devojkama uopste,nailazila sam na bodlje!
Bodlje na haljinama,torbama,cipelama,pa cak i helankama. Videla sam ih i na ludim mestima kao sto je medjunuzje na primer.
Bodlje su mi se na odelima vizuelno veoma svidele,deluju opasno i tako taj fazon... ali nekoliko puta sam uhvatila sebe u velikoj sumnji,nedoumici zapravo... ja to jednostavno ne mogu da ponesem! obozavam furanje tog nekog opasnog stila,koji kod nekih doduse prelazi u vulgarnost,ali ja ... ne stoji mi! i boli me dusa sto sam kabasta sam tim,jer to je nesto tako novo u svetu mode,a tako staro!
Nekada su se bodlje na odeci smatrale underground,bile su simbol anarhije,jer su ih naj cesce "furali" pankeri...kao sto nam se da videti,"bodljice" i "bodljetine" na odeci su sada definitivno mainstream i simbol 2011,2012 a i izgleda bice veoma aktuelne i u 2013!

svo ovo moje nebulozno prepricavanje,desilo se s' razlogom...ono sto jednostavno nisam mogla da izreknem (uzbudjena sam jer ovo mi je prvi post,a izgleda bice katastrofalan) je da jednostavno u vasem garderoberu morate imati bar jednu stvar sa bodljama...it's a must have!


No comments:

Post a Comment